Webshop ellátó – buborékos boríték, ragasztószalag

Webshop ellátó – buborékos boríték, ragasztószalag

Ahogy a XIX. századi aranyláz után is mondták: igazán azok jártak jól, akik az aranyásókat látták el. Szerszámboltok, kellékboltok. Manapság egyre népszerűbbek a webáruházak (webshopok). De mit sem ér egy átlátható, elegendő termékkel feltöltött webshop, ha a tulajdonos nem tudja kiszolgálni a vevőket időben, megbízhatóan.

Minden webáruház tulajdonosnak gondoskodnia kell időben az árukészletének csomagolásáról, postázásáról. Ehhez elengedhetetlen eszközöket nyújt a webshop-boritek.hu webáruház ellátó oldal, ahol ragasztószalagokat, buborékos bélelt borítékokat, különböző kivitelű borítékokat választhat a vásárló.

Ragasztószalag

Nem elég a terméket bedobozolni, a dobozt megfelelően le is kell zárni. Gondolni kell akár az időjárásra is, mivel télen a csomagelosztó központokban is hideg van, így a hagyományos ragasztószalag nem biztos, hogy kellő biztonságot nyújt a csomagnak. Ilyen esetekben érdemes valami hőálló és extrém hőmérsékletet is tűrő ragasztószalagot választani. Ilyen ragasztószalag a Solvent ragasztószalag. A hagyományos csomagoláskor vélhetően elegendő az Akril ragasztószalag, amely elérhető átlátszó és barna színben is.

Buborékos bélelt boríték

A kisebb méretű és súlyú árucikkek postázására többféle buborékos bélelt boríték is kapható a webshop-boritek.hu webáruházban. A klasszikusnak mondható fehér és barna buborékos boríték az A11-es mérettől (120*175mm) egészen a K20+ méretig (440*665mm) kapható. A becsomagolt terméket megvédi a külső ütésektől, leejtéstől is. Könnyedén felcímkézhető a felülete.

A FoamBag habboríték és az AroFol Poly bélelt borítékok már egy magasabb minőséget képviselnek. Míg előbbi gyakorlatilag a legerősebb kivitel a piacon, addig az AroFol Poly műanyag bevonatú buborékos borítékjai akár az esőnek is ellenállnak.

Ajándék csomagoláshoz az egyik legkedveltebb a fémes hatású metál buborékos boríték, melyet akár 7 féle színben is tudunk vásárolni és 4 féle méretben. Igazi exkluzív, különleges külsőt kölcsönöz a becsomagolt terméknek: aki kézhez kapja biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kapott a csomagban.

Akik szeretik a színeket, de megelégednek a sima papír buborékos borítékokkal, azoknak is van választási lehetőségük: többféle színben és méretben lehet válogatni a színes bélelt borítékok között is!