Weboldal készítés szakembertől

Weboldal készítés szakembertől

Egy induló vállalkozásnak manapság már elengedhetetlen kritérium, hogy online felületen is megjelenjen. Ehhez fontos, hogy a saját domain név mellett saját honlappal is rendelkezzen, amely weboldal készítést szakember készít el. Török Attila egyéni vállalkozó CrushSoft néven többek között weboldal készítést, webshop készítést is vállal egyéb informatikai tevékenységek mellett.

Ha körvonalazódott, hogy mit szeretnénk viszontlátni a saját weboldalunkon, úgy érdemes a fejlesztővel leülni és átbeszélni az igényeket:

  • milyen dizájnt képzeltünk el vagy rábízzuk a szakemberre (esetleg tudunk mutatni neki 1-2 hasonló honlapot)
  • milyen domain nevet szeretnénk? Itt a későbbi keresőoptimalizálás miatt érdemes elgondolkozni azon, hogy egy meglévő brand nevét választjuk, saját brandet szeretnénk építeni vagy magával a szolgáltatásunkkal kapcsolatos domain név lenne hasznos.
  • az összes szöveges- és képi anyagot szedjük össze amit oda tudunk adni a weboldal készítőnek felhasználásra

A domain név választásnál vélhetően könnyebb dolgunk lesz a jövőbeni Google helyezési listán, ha egy szolgáltatásunkat tükrözi, pl.: mosogep-szerelo.hu

Egy brand nevet választani, amit most szeretnénk felépíteni, keményebb dió, mivel az emberek még nem ismerik, a konkurencia vélhetően nagy lesz.

Az említett CrushSoft tud végezni előzetes konkurencia kutatást is valamint kulcsszó elemzést is a honlaphoz. Ezt nagyon fontos szem előtt tartani a weboldal készítésekor, hogy az elkészült honlapunkat meg is találják azok, akik a szolgáltatásunk felől érdeklődnének: tehát a potenciális vevőink.

Egy szakszerűen elkészített honlapot a keresőrobotok is gyorsan és jól fognak bejárni. Fontos, hogy minden technikai kritériumnak eleget tegyen a weboldal, nem elég csak a szöveges tartalmakat megírni és feltölteni. Sok egyéb szempont is van, amit teljesíteni kell: meta adatok helyes, SEO szempontok szerinti megadása, belső linkhálózat optimális kiépítése, releváns és egyedi szöveges tartalmak elkészítése.

Kérjen egy ingyenes személyes konzultációt is Budapesten vagy Pest megye legtöbb településén.