Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal – megjelent Hajnóczy Soma új könyve

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal – megjelent Hajnóczy Soma új könyve

Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, számtalan önálló este házigazdája. A világon szinte az összes bűvészversenyt már megnyerte. Produkcióival már több, mint 40 országba eljutott, azokat ott bemutatta és kápráztatta el a közönséget. Részt vett már zsűritagként is a bűvész-világbajnokságon. A Kínai Központi Televízió gálaműsorában újévkor több, mint 100 millió ember látta. Röviden: ismert és elismert bűvészünk.

A könyvben bűvész barátjával, Kelle Botonddal 50 trükk titkát fedi fel és közülük néhány kedvencére meg is tanítja az olvasót. Az összes bemutatott trükknél elegendő egy otthon is megtalálható hétköznapi tárgy, nincs szükség semmilyen speciális eszközre ahhoz, hogy egy-egy bűvész-trükköt megtanuljunk, majd bemutassunk.

A trükkök elsajátításához a könyvben több, mint 300 fotó van a segítségünkre. A nehezebbeket Soma elérhetővé tette videó felvételen is, melynek titkos elérését csak a könyv megvásárlása és elolvasása után tudja meg az olvasó.

A trükkökhöz használható tárgyak között megtaláljuk a fogpiszkálót, befőttes gumit, egy pakli kártyát, mobiltelefont és ilyesmiket.

A könyv eredeti ára 4500.- forint, de különböző internetes könyváruházakban, sőt Soma saját oldalán is bizonyos időszakokban akciósan is megrendelhető a könyv. A Libri webshopjából is megrendelhető itt: MEGRENDELÉS