Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Szállítási információk

 

Személyes átvétel

Rendelését személyesen díjmentesen átveheti ügyfélszolgálatunkon.

1095 Budapest, Gát u. 9-11. , H-P: 8.00.-17.00.

Tel.: 06 70 252 6866

Csak előre megrendelt termékkel tudjuk kiszolgálni.

Amint rendelése személyesen átvehetővé válik, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a honlapon a "Rendeléseim" menüpontban a rendelés státusza "Átvehető"-re vált.

 

WEBOX csomagautomata

Megrendelését bármely Webox csomagautomatába kérheti 690 Ft-os áron.

A csomagautomatába történő szállítás rendkívül kényelmes, hiszen így Ön döntheti el, hogy mikor és hol szeretné csomagját átvenni. A nap 24 órájában bármikor, legyen az hétvége vagy ünnepnap. Saját tároló nyitásához nincs másra szükség, csak a megrendelés után kapott egyedi QR vagy numerikus nyitókódodra, utánvétes fizetési mód választása esetén pedig bankkártyára.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét arra, hogy a Budapesten belüli kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe, vidéki kiszállítás esetén a vállalt határidő 2-3 munkanap is lehet. Továbbá a szállítási módból eredően nem minden megrendelést tudunk csomagautomata segítségével továbbítani, kérdéses esetben ügyfélszolgálatunknál tud érdeklődni. Maximális csomagolási méret: 41x38x64 cm.

Webox terminálok listája:  https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod

 

Futárszolgálat

A megrendelt áru kiszállítását szerződött partnerünk – Expeditive futárszolgálat végzi, munkanapokon 8.00-18.00-ig terjedő időszakban, melynek díja 990 Ft.

Külföldi szállítást a webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

A megrendelésével kapcsolatos szolgáltatások (szállítással, kézbesítéssel kapcsolatos) zavartalan működése érdekében, a legszigorúbb adatvédelmi irányelveket figyelembe véve személyes adatokat (név, elérhetőségek) cserélünk. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a visszahozza telephelyünkre és a megrendelést töröljük.

Minden termék mellett feltüntetjük a szállítás várható idejét. A megadott átfutási idő személyes átvételre vonatkozik, egyéb átvételi mód esetén ez 2-5 nappal növekedhet. Mivel választékunk rendkívül széles és több forrásból származik, egyes tételek beszerzése tovább tarthat, ekkor az átvétel a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik. Amint rendelését átadjuk a futárnak, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a honlapon a "Profilom" menüpontban a rendelés státusza "Átvehető"-re vált.

 

Pick Pack Pont

Megrendelését az Önhöz legközelebb eső csomagátadási pontok bármelyikére is kérheti, melyet az értesítést követő legfeljebb 5 munkanapon belül vehet át a kiválasztott átvételi pontokon. Ennek költsége egységesen 990 Ft. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét arra, hogy a Budapesten belüli kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe, vidéki kiszállítás esetén a vállalt határidő 2-3 munkanap is lehet.