Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Reklamáció, Szavatosság, Hibás termékek cseréje

Amennyiben a csomagon bármilyen külső sérülést talál, a futár köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük haladéktalanul hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy mielőbb orvosolni tudjuk a hibát.

Hibás, vagy a szállítás közben megsérült terméket vagy termékeket ingyenesen kicseréljük. Ha a csere mégsem történhet meg, úgy visszafizetjük a vételárat. Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át!

Minden reklamált termék (csomagolássérült, hibás) kizárólag a következő feltételekkel tudunk visszavenni, cserélni: kérünk egy rövid jegyzőkönyvet/leírást, amely tartalmazza a termék megnevezését, a reklamáció okát, a hiba rövid leírását, rendelésszámot és / vagy számlaszámot.

A terméket saját költségen kell visszajuttatnia hozzánk, nem utánvétes módon. Az utánvételként visszaküldött küldeményeket nem vesszük át.

Cégünk által forgalmazott termékeinkre a 45/2014 (II.26.) kormányrendeletben meghatározott pénz visszafizetési garanciát vállal.  Ha a szavatossági vagy garanciális idő ettől eltérő, a garanciális és szavatossági adatok az árucikken, vagy a mellékelt dokumentumban vannak feltüntetve. A használat közben bekövetkezett hibákra a garanciajegyekben megfogalmazottak a mérvadóak. A szavatossági és jótállási felelősségre vonatkozó rendelkezések tekintetében, a 117/1991. (IX. 10.) és a 151/2003. (IX. 22.) számú kormányrendeletekben foglaltak az irányadóak.
A garancia csak a gyártási hibákra vonatkozik. Nem vonatkozik azonban az elhasználódásra, a termék nem megfelelő használatára, a nem megfelelő manipulációra és raktározásra. Gyártási hiba megállapítását követően a termék cserére, vagy a pénzösszeg visszatérítésre kerül. A visszatérített összegbe nem számítódik bele a csomagolási és szállítási költség.

Minden visszaküldés előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy írásban ügyfélszolgálatunkkal.