Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Sebhelyes Jimmy Kalandjai

Jeanne Willis - Sebhelyes Jimmy kalandjai könyv értékelése:

Nem kapható
970 Ft
- 23%
Kedvezmény: 222 Ft | +37p

Utolsó ár:

748 Ft
Egységár: 748 Ft/db
Amikor Gemma apját tévedésből letartóztatják betörésért, a lánynak a kutyával együtt menekülnie kell. A haját rövidre vágja, Sebhelyes Jimmy néven fiúnak adja ki magát, és egy hóbortos öregasszonynál bújkál az erdőben, aki megtanítja, hogy hogyan álljon meg a maga lábán. De ki lehet ez az idős hölgy? Vajon miért érzi magát Gemma olyan otthonosan nála? Vajon sikerül-e tisztára mosnia az apja nevét? Vajon összekerül-e újra a család? Vajon előkerül-e a különleges körülmények között eltűnt kutya? Sikerül-e túljárni a gonosz háztulajdonos eszén? Jeanne Willis rendkívül izgalmas túlélő története valamennyi olvasó figyelmét magával ragadja.
Tulajdonságok
Szerző Willis, Jeanne
Oldalszám 188
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Hosszú név The Adventures of Jimmy Scar
Év 2003
Méret 140 x 200 x 13
Súly 190

Sebhelyes Jimmy kalandjai könyv kiadója: Marconi Kft.

Vélemények a(z) Sebhelyes Jimmy kalandjai könyvről

Modern boszorkány

Mi jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Nagyon otthonosan mozognak a technológia világában, és előszeretettel használják is.
Jamie és Nell testvérek, mindketten boszorkányok. Egy programot készítenek, amellyel boszorkánytársadalmat építhetnek ki a világhálón. A program egy varázslat hatására érzékeli az átlagemberekre nem jellemző energiákat, és a weboldalra irányítja a talált boszorkányt. Egy nap Lauren, a 28 esztendős ingatlanügynök böngészés közben a chatszobában találja magát, ahol három nő megpróbálja meggyőzni arról, hogy ő boszorkány. Lauren teljesen átlagos életet él Chicagóban, így cinikusan áll a beszélgetéshez, nem hisz a többieknek. A programban van a hiba, vagy a lány egy edzetlen boszorkány, ami veszélyes lehet a környezetére és önmagára nézve is? A többi boszorkány dolga, hogy kiderítse az igazságot.