Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Hetven Hónap A Pokolban

Fábián Janka, Tóásó Előd - Hetven hónap a pokolban könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3999 Ft
- 21%
Kedvezmény: 850 Ft | +157p
3149 Ft
Egységár: 3 149 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 736 Ft | 271p
5 163 Ft Kosárba Kosár
"Miért mentél Bolíviába? - Ezt kérdezték meg a legtöbben az évek során, és hiába válaszoltam mindenkinek őszintén, a mondataim nem tapadtak meg a fejekben.
Nem vagyok terrorista, és nem vagyok hős sem - egy ember vagyok, aki egy barátja meghívására elment Bolíviába, ahol egy áprilisi éjszakán megtörtént az elképzelhetetlen. A barátaimat lelőtték, engem megkínoztak, és akaratlanul is főszereplője lettem egy belpolitikai indíttatású történetnek. Miközben otthonról küzdöttek értem, én lettem Bolívia első számú közellensége.
Olyan sok kérdés maradt eddig megválaszolatlanul. Mi történt valójában? MIért haltak meg a többiek? Ki gyilkolt és miért? Miféle összeesküvés ez az egész, kinek van haszna belőle? Megölték Mike-ot, meghalt Eduardo, majd a legjobb barátom, Fiúka is. Hogyan döntik el az életben, hogy ki, mikor, hogyan megy el? Nekem háromszor kellett volna meghalnom, és háromszor éltem túl.
Hetven hónapot töltöttem a latin-amerikai ország legdurvább és legveszélyesebb börtöneiben, és nem törtem meg. Családomnak, ismerős és ismeretlen segítőimnek köszönhetően sikerült élve hazatérni. Ez a könyv tulajdonképpen egy napló, hat év fordulatokban gazdag krónikája. Válasz rengeteg kérdésre, és egyben terápia: kiírtam magamból közel hat esztendő borzalmait." (Tóásó Előd)
Tulajdonságok
Szerző Tóásó Előd
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Várható megjelenés 2016.6.5.
Év 2015
Méret 140 x 210 x 0
Súly 420

Hetven hónap a pokolban könyv kiadója: Libri Könyvkiadó

Vélemények a(z) Hetven hónap a pokolban könyvről

Kit ad Isten?

"Beszélgetőpartnereink jóformán tabukat sem ismerve, sőt esetenként már-már zavarba ejtő nyíltsággal vallanak a legintimebb kérdésekről is. Legyen szó hűségről és megcsalatásról, az Istent is magába foglaló szerelmi háromszögről, válásról és újraházasodásról, természetes családtervezésről és fogamzásgátlásról - itt a való élet tárul fel a maga mélységeivel és magasságaival.
Terítékre kerül hát a hitvesét elhagyó, majd hozzá visszataláló agysebész, és a dumaszínházas fiatalember, aki házasságban nem ismer tréfát. Megismerjük az író özvegyét és a két elhunyt szerelmét is gyászoló színésznőt, de itt van a megtért focista és a monogám házasságban élő huncut szexológus is. A személyes istenkapcsolatra képtelen, ám hívőket megszégyenítően hiteles életet élő internetguru osztja meg velünk profán krédóját, a zsidó hitre tért kortárs festő pedig bevallja, hogy feleségét ma jobban szereti, mint valaha.
Megismerjük a fiatal lelkészpárt, akik szerint család és papi hivatás papíron összeegyeztethetetlen, és egy-egy viharokkal ékesített kapcsolatból megtudjuk, élhet-e szentségi házasságban két művészember.
Kötetünk részben Tolsztoj mondásának igazságát támasztja alá, - részben vitatkozik vele.
Mert beszélgetőpartnereink sorsa egyúttal azt is példázza: egy férfi és egy nő nem csupán nyílegyenes autópályán, hanem mindenféle göröngyös kerülő utakon is megtalálhatja a boldogságot.
Ha ugyan már a zötykölődés közepette nem érkeztek célba." (a Kiadó)