Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

A Víziló, Sziporka És Bamba Géza

Andrassew Iván, Bächer Iván, Békés Pál, Csukás István, Faludy György, Gergely Ágnes, Görgey Gábor, Szepes Mária, Szoboszlai Margit - A víziló, sziporka és Bamba Géza könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2950 Ft
- 24%
Kedvezmény: 706 Ft | +112p
2244 Ft
Egységár: 2 244 Ft/db
A gyermekeknek szóló kötetben többek között az alábbi mesék, versek olvashatók: Csukás István: Tavaszi dal; Faludy György: Macska és rigó; Békés Pál: A hókirálynő bálja; Janikovszky Éva: Mese a tévémacinak; Jókai Anna: Hunni Hanna, Hunni Henri és a rimanócok meg a lucillák; Kertész Ákos: Mese egy igaz történetről; Lázár Ervin: A börtönbe zárt Nap; Szécsi Magda: Virág-virág víziló hátán; Mészöly Miklós: Kolbászka és Egérke; Pozsgai Zsolt: A vidraasszony; Szepes Mária: Bolondvár; Vári Attila: Maros és Olt; Vámos Miklós: Tükrök órája.
Tulajdonságok
Szerző Szepes Mária; Andrassew Iván; Bächer Iván; Békés Pál; Csukás István; Faludy György; Gergely Ágnes; Görgey Gábor;
Oldalszám 192
Kötés cérnafűzött kötött, védőborítóval
Nyelv magyar
Alcím Andrassew Iván, Bächer Iván, Békés Pál, Csukás István, Faludy György, Gergely Ágnes, Görgey Gábor, Janikovszky Éva, Jókai Anna, Kertész Ákos ... mesél
Év 2001
Méret 210 x 290 x 21
Súly 920

A víziló, sziporka és Bamba Géza könyv kiadója: Ab Ovo Kiadó

Vélemények a(z) A víziló, sziporka és Bamba Géza könyvről

Az internet olyan, mint a pocsolya

Ha ott egy megbízható illető, kihúz, ha kell, a pácból minket ő, és vigyáz rá, hogy el ne kóricáljunk, gyanús lényekkel nehogy szóba álljunk, úgy roppant mulatságos micsoda az internetnek hívott pocsolya. Varró Dániel fordítása Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű. SHONA INNES, ausztrál klinikai és törvényszéki pszichológus maga is hosszú évek óta segít bajba jutott gyerekeknek, hogy feldolgozhassák traumáikat. KönyvTÁRS-sorozatában közérthetően, a legfiatalabbak nyelvén jár körül egy-egy fontos témát, mint a barátság, az élet elmúlása, a játszótéri helyzetek vagy az internet használata. AGÓCS ÍRISZ képei szívmelengetőek és elgondolkodtatóak. VARRÓ DÁNIEL verselése pedig mesterien könnyed és humoros. Ilyen az ideális KönyvTÁRS.