Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

A Nő Meg A Férfi

Lackfi János, Szabó T. Anna - A nő meg a férfi könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2490 Ft
- 23%
Kedvezmény: 572 Ft | +95p
1918 Ft
Egységár: 1 918 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 222 Ft | 172p
3 268 Ft Kosárba Kosár
Lackfi János és Szabó T. Anna virtuozitása a versfogyasztók egyre szűkülő csoportjánál sokkal szélesebb körben volt ismert már eddig is. Azonban most, a legnépszerűbb közösségi portálon, olyan dologba fogtak (ösztönösen és játékosan), ami lavinaként söpört végig a neten, és rántott magával ismert és még kevésbé ismert alkotókat. Ez a #verslavina. Egy ajándékversből kiinduló, majd azt kinövő improvizációs asszociációfolyam, ami nagyon szépen mutatja meg, hogyan is működik az alkotás, kiben milyen válasz születik egy-egy szövegre.
Tizenhat szerző - Lackfi János, Szabó T. Anna, Acsai Roland, Botos Máté, Demény Péter, Györe Gabriella, Hartay Csaba, Jónás Tamás, László Noémi, Lázár Júlia, Kiss Judit Ágnes, Kun Árpád, Mesterházi Mónika, Mészöly Ágnes, Molnár Krisztina Rita, Tóth Krisztina - nők és férfiak, férfiakról és nőkről. A nő meg a férfi negyven verse nem csak azoknak igazi csemege (hol önfeledt nevetés, hol könyörtelenül őszinte tükör), akik a negyvenes éveikben járnak, de nekik mindenképp.
Tulajdonságok
Szerző Szabó T. Anna; Lackfi János
Oldalszám 56
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím #Verslavina
Várható megjelenés 2016.2.10.
Év 2016
Méret 124 x 183 x 0
Súly 100

A nő meg a férfi könyv kiadója: Athenaeum Kiadó

Vélemények a(z) A nő meg a férfi könyvről

A szőlőinda vitorlái

Albert Zsuzsa eddigi négy kötetéből válogatva, az új versekkel kiegészítve szerkesztette meg könyvét, hogy az olvasók megismerhessék költői munkásságának lényegét.