Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Állj Félre A Saját Utadból!

Dr. Szabó Péter, Szabó Péter - Állj félre a saját utadból! könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2990 Ft
- 23%
Kedvezmény: 687 Ft | +115p
2303 Ft
Egységár: 2 303 Ft/db
"(...) A legtöbb ember azt gondolja, hogy ha otthagyja a munkáját, és másik céghez megy, ha kilép egy párkapcsolatból, vagy külföldre költözik, akkor megoldódnak a problémái. Egy dolgot azonban elfelejtenek. Bármelyik céghez is mennek, akárhány új kapcsolatot létesítenek, és bármelyik részére költöznek a világnak, van valaki, aki ott lesz velük: a saját énjük!
Azzal a céllal írtam ezt a könyvet, kedves barátom (már ha megengedhetem magamnak ezt a megszólítást), hogy megismerd, megértsd és megszeresd önmagadat, megtaláld a belső egyensúlyodat, teljes harmóniában élj magaddal, ezáltal mindennap mosolyogva ébredj, és valóban élvezd az életet. (...)" (részlet az Előszóból)
Tulajdonságok
Szerző Szabó Péter, dr.
Oldalszám 164
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím Hozd ki az életedből mindazt, ami benne van!
Év 2012
Méret 145 x 205 x 13
Súly 200

Állj félre a saját utadból! könyv kiadója: Szerzői kiadás

Vélemények a(z) Állj félre a saját utadból! könyvről

Már 100x megmondtam

"Már százszor megmondtam..." - hangzik el nap mint nap sok-sok családban. Vajon mi az oka, hogy a "megoldással" akkor is újra és újra próbálkozunk, ha nyilvánvalóan hasztalan?
Ennek megértéséhez segít hozzá az a sok tapasztalat, mely a világ különböző tájain dolgozó pszichológusok megfigyeléseiből épül lassacskán rendszerré. Ezekből tudjuk, közléseinknek fontos háttérüzenete lehet: szándékot, indulatot, érzelmet rejtenek, s ezt a másik fél - már a kisgyerek is - pontosan érzékeli. Csakhogy mindaddig ő is ilyen kendőzött formában reagál, míg nem kap szavakba öntött eligazítást - és pedig nem a tennivalóiról, hanem a másik érzéseiről, igényeiről.
A pszichológusi tapasztalat szerint minden ép értelmű, egészséges személyiségű ember megtanítható saját, eddig nem vállalt érzelmei felismerésére és megfogalmazására. Ehhez kíván gyakorlati segítséget nyújtani a szerző a kommunikációkutatás, a tranzakcióelemzés és a szociálpszichológia sok fontos eredményének bemutatásával.