Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Shiver - Borzongás

Maggie Stiefvater - Shiver - Borzongás könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3999 Ft
- 24%
Kedvezmény: 957 Ft | +152p
3042 Ft
Egységár: 3 042 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 720 Ft | 248p
4 778 Ft Kosárba Kosár
A hideg - Grace évek óta figyelte a házuk mögötti erdőben élő farkasokat. Egy sárga szemű farkas - az /ő/ farkasa - visszanéz rá. Nagyon ismerős, de nem tudja, miért.
A forróság - Sam két életet élt. Farkasként néma társa a lánynak, akit szeret. Aztán egy rövid ideig minden évben emberként, aki nem meri megszólítani Grace-t... Egészen mostanáig.
A borzongás - Grace és Sam számára a szerelem mindig távoli volt. De amikor már kimondták, nem takargathatták tovább. Samnek küzdenie kell, hogy ember maradjon - és Grace harcol, hogy megtartsa a fiút - még ha ez a múlt sebeit, a jelen törékenységét és a képtelen jövőt jelenti is...
Tulajdonságok
Szerző Stiefvater, Maggie
Oldalszám 328
Kötés ragasztott kötött védőborítóval
Nyelv magyar
Hosszú név Shiver
Sorozat Vörös pöttyös könyvek
Év 2009
Méret 146 x 210 x 31
Súly 520

Shiver - Borzongás könyv kiadója: Könyvmolyképző Kiadó

Vélemények a(z) Shiver - Borzongás könyvről

Szellemállatok 2. könyv: A hajsza

Erdász világában csak kevesen tudnak olyan szellemállatot megidézni, mint Conor, Abeke, Meilien és Rollan. Olyan kapcsolat fűzi őket a szellemállatukhoz, ami révén emberfeletti képességek birtokába jutnak. És ha másképp is lehet szellemállatot szerezni? Mesterségesen létrehozni a kapcsolatot, így az embert teljes hatalommal ruházni fel? És ha olyasvalakinek ajánlják fel ezt, aki határtalanul önző? A négy fiatalnak még ideje sem volt összemelegedni, és még szellemállataik képességével sincsenek igazán tisztában. Ennek ellenére szembe kell szállniuk egy brutális ellenféllel, aki minden szabályt megszeg, hogy legyőzze őket.