Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Vámpírnaplók 1.- Ébredés - Kötött

L. J. Smith, Lisa Jane Smith - VÁMPÍRNAPLÓK 1.- ÉBREDÉS - KÖTÖTT könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3299 Ft
- 24%
Kedvezmény: 788 Ft | +125p
2511 Ft
Egységár: 2 511 Ft/db
HALÁLOS SZERELMI HÁROMSZÖGElena: az üdvöske. A királylány, aki minden fiút megkaphat, akit akar.Stefan: komoly és rejtélyes. Szemlátomást az egyedüli, aki ellen tud állni Elenának, még ha próbálja is védelmezni saját múltjának kísértő retteneteitől.Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen, aki elárulta. Elszántan próbálja megszerezni Elenát, és gyilkolni is hajlandó érte.Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.Pillants bele a Vámpírnaplókba és merülj el elborzasztó titkaikban!Ébredés majd Küzdelem! És űz a szenvedély...
Tulajdonságok
Szerző SMITH, L.J.
Év 2010
Súly 0

VÁMPÍRNAPLÓK 1.- ÉBREDÉS - KÖTÖTT könyv kiadója: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ (MINERVA NOVA KFT.)

Vélemények a(z) VÁMPÍRNAPLÓK 1.- ÉBREDÉS - KÖTÖTT könyvről

Anyám könnyű álmot ígér

Sütő András könyvének keretét a Mezőség egyik falujában, Pusztakamaráson, a szüleinek otthonában készült feljegyzések adják, s ebben a keretben egy egész korszak - az ötvenes és hatvanas évek - társadalmi és emberi változásai megnyilatkoznak, nemcsak helyi érvénnyel, hanem országos, sőt európai távlatban.
A könyv műfaji meghatározása nem könnyű, sőt alighanem lehetetlen; szociográfia, emlékirat és regény egyszerre: lírai följegyzések, családi levelek és baráti beszélgetések, visszaemlékezések, anekdotaszerű történetek váltakoznak bennük, ellenpontozott szerkezeti elrendezésben; mégis, lazának látszó szerkezete ellenére is, az egész romániai magyar társadalmat átfogóan ábrázoló, a valóságot meggyőző erővel, hitelesen tükröző, költőien ihletett regény elsősorban. Nyelve tömör, gazdag, a népnyelv leleményeit, szókincsét értően hasznosítja.
Sütő András regényét a legújabb kori magyar irodalom legjelentősebb alkotásai között tartják számon, könyvének Magyarországi fogadtatása - mind az olvasóközönség, mind a kritika részéről - valóságos diadalmenet volt.