Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Cicus És A Büdös Macskák Háborúja

Kate Saunders - Cicus és a Büdös Macskák háborúja könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2299 Ft
- 15%
Kedvezmény: 345 Ft | +97p
1954 Ft
Egységár: 1 954 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 993 Ft | 174p
3 305 Ft Kosárba Kosár
Különös, nem mindennapi kalandok sorozata veszi kezdetét, melynek során Cicus az egész macskatársadalmat felforgató háború, a Tollseprű Nemzetség és a Büdös macskák között dúló viszálykodás kellős közepébe csöppen. Szerencsére a nyugalmazott Böffenet admirális, a család öreg macskájának személyében hűséges bajtársra talál. Együtt hamarosan rájönnek, hogy a Tollseprű nemzetség soraiban egy valódi cirmiKÉM is rejtőzködik...
Tulajdonságok
Szerző Saunders, Kate
Oldalszám 242
Kötés cérnafűzött kötött, védőborítóval
Nyelv magyar
Hosszú név Cat and the Stinkwater War
Év 2004
Méret 140 x 210 x 22
Súly 390

Cicus és a Büdös Macskák háborúja könyv kiadója: Könyvmolyképző Kiadó

Vélemények a(z) Cicus és a Büdös Macskák háborúja könyvről

Aprócska titok

Staffa új lány az osztályban. Különös jelenség. Nagyon kicsi, nagyon sovány, a bőre hófehér, éjfekete haját fonott copfban hordja. Muris, régimódi ruhái vannak, és furán beszél. De mindez nem zavarja Jane-t, aki szerint Staffa más, mint a többiek, bátor, és pompás barátnő. Azonban Staffa és édesanyja, a félelmetes Lady Matilda titkot rejteget. Valami olyan furcsát és hihetetlent, ami veszélybe sodorhatja Jane életét, ha rájön.
Lépj be a halálmegvető bátorságú méhlovasok és az óriás versenypókok világába! Egy olyan világba, ahol gonosz terveket szövögetnek, izgalmas életmentéseket visznek véghez, és ahol a barátság még a leggaládabb gonosztevőt is le tudja győzni.