Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Aprócska Titok

Kate Saunders - Aprócska titok könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

1999 Ft
- 23%
Kedvezmény: 458 Ft | +77p
1541 Ft
Egységár: 1 541 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 993 Ft | 174p
3 305 Ft Kosárba Kosár
Staffa új lány az osztályban. Különös jelenség. Nagyon kicsi, nagyon sovány, a bőre hófehér, éjfekete haját fonott copfban hordja. Muris, régimódi ruhái vannak, és furán beszél. De mindez nem zavarja Jane-t, aki szerint Staffa más, mint a többiek, bátor, és pompás barátnő. Azonban Staffa és édesanyja, a félelmetes Lady Matilda titkot rejteget. Valami olyan furcsát és hihetetlent, ami veszélybe sodorhatja Jane életét, ha rájön.
Lépj be a halálmegvető bátorságú méhlovasok és az óriás versenypókok világába! Egy olyan világba, ahol gonosz terveket szövögetnek, izgalmas életmentéseket visznek véghez, és ahol a barátság még a leggaládabb gonosztevőt is le tudja győzni.
Tulajdonságok
Szerző Saunders, Kate
Oldalszám 184
Kötés ragasztott kötött
Nyelv magyar
Hosszú név The Little Secret
Év 2008
Méret 143 x 209 x 20
Súly 300

Aprócska titok könyv kiadója: Könyvmolyképző Kiadó

Vélemények a(z) Aprócska titok könyvről

Cicus és a Büdös Macskák háborúja

Különös, nem mindennapi kalandok sorozata veszi kezdetét, melynek során Cicus az egész macskatársadalmat felforgató háború, a Tollseprű Nemzetség és a Büdös macskák között dúló viszálykodás kellős közepébe csöppen. Szerencsére a nyugalmazott Böffenet admirális, a család öreg macskájának személyében hűséges bajtársra talál. Együtt hamarosan rájönnek, hogy a Tollseprű nemzetség soraiban egy valódi cirmiKÉM is rejtőzködik...