Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Ütött Az Óra, Risto Rapper!

Tiina Nopola - Ütött az óra, Risto Rapper! könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2500 Ft
- 24%
Kedvezmény: 598 Ft | +95p
1902 Ft
Egységár: 1 902 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 360 Ft | 190p
3 630 Ft Kosárba Kosár
"Másnap reggel megzörrent az ajtón a levélbedobó nyílás fedele. Az előszoba padlóján egy cédula hevert, újságból kivágott betűkből összeállított szöveggel:
Este a lakásukból dübögés, dobolás és kiabálás hallatszott. Amennyiben folytatódik, kénytelen leszek intézkedni. Egy lakó.
Regina megrémült:
-Hát ez meg mit jelent? Itt tegnap este dübögtek meg doboltak? És kiabáltak? Mit szólsz ehhez, Risto?"
Tulajdonságok
Szerző Nopola, Tiina; Nopola, Sinikka
Oldalszám 96
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Év 2012
Méret 165 x 208 x 11
Súly 360

Ütött az óra, Risto Rapper! könyv kiadója: Cerkabella Könyvkiadó

Vélemények a(z) Ütött az óra, Risto Rapper! könyvről

Sári és a három Ottó

Sári egyedül érzi magát. Szeretné, ha lenne egy játszótársa. Reméli, hogy kistestvére születik, ezért folyton az anyukája hasát méregeti. Csakhogy egyelőre nem érkezik sem kishúga, sem kisöccse. Sári ekkor úgy dönt, egy kiskutyát szeretne játszótársnak. De a szülei nem érnek rá effélékről beszélgetni. Ezért a kislány egyedül indul a kutyaszerző útra. A játszótéren megismerkedik a kicsi, a középső és a nagy Ottóval, akik szintén segítenek neki a keresésben. Ám végül egészen másképp alakulnak a dolgok... Tiina Nopola (szül. 1955) az egyik legismertebb finn írónő. 1994 óta életét az írásnak szenteli, és több mint 30 gyerekkönyvet alkotott nagy sikerrel. A Sári sorozat is jelentős nemzetközi sikereket tudhat magáénak, többek között az illusztrátor, a sok díjjal kitüntetett Mervi Lindman munkájának köszönhetően. Több mint tíz nyelven kiadták már, és most végre magyarul is olvasható. Tiina Nopola szintén számos díjat bezsebelt már, többek között a Gyermekkultúra Állami Díját, 2011-ben.