Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Rend A Lelke Mindennek

Marie Kondo - Rend a lelke mindennek könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2990 Ft
- 24%
Kedvezmény: 715 Ft | +113p
2275 Ft
Egységár: 2 275 Ft/db
MARIE KONDO ötéves kora óta bújja a háziasszonyoknak szóló magazinokat. Már ekkor rabul ejtette a jól szervezett terekben rejlő rend és szépség, majd tizenöt évesen úgy döntött: komolyabban is tanulmányozni fogja a rendrakás művészetét. A saját hálószobájával kezdte, majd a testvérei szobájával folytatta. Ma már rendkívül sikeres üzleti vállalkozása van Tokióban, amely abban segít az ügyfeleknek, hogy zsúfolt otthonaikból szemet gyönyörködtető, harmonikus, ihletet adó lakótereket varázsoljanak.
Tulajdonságok
Oldalszám 236
Szerző Marie Kondo
Hosszú név Rend a lelke mindennek - A varázslatos japán módszer, amellyel örökre száműzheted a rendetlenséget az otthonodból
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Szállítási idő 1-1
Év 2014
Súly 0

Rend a lelke mindennek könyv kiadója: Kiskapu Kft.

Vélemények a(z) Rend a lelke mindennek könyvről

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt. Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel. Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.

Szerző további könyvei