Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Sherlock Holmes És A Baker Streeti Vagányok: Az Elvarázsolt Ember Rejtélye

Mack, Tracy; Citrin, Michael - Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok: Az elvarázsolt ember rejtélye könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2499 Ft
- 24%
Kedvezmény: 598 Ft | +95p
1901 Ft
Egységár: 1 901 Ft/db
A viktoriánus London szennyes utcáin ismét felkérik Sherlock Holmes-t és rátermett segédeit egy fondorlatos bűnügy megoldására.
Mikor egy csodaszép nő kéri a segítségüket, hogy nyomozzák ki a nagynénje - egy szeánszon bekövetkezett - különös és hirtelen halálát, kalandjaik egy kísértetjárta palotába valamint egy, paranormális képességekkel rendelkező, szenzációhajhász ifjú médiumhoz vezetik el őket.
A vagányoknak először kell szembenézniük a másvilág kísérteties birodalmával. Vagy ez talán egy másik, sötét alvilág, a csalók, szélhámosok, tolvajok és gyilkosok világa?
Tulajdonságok
Szerző Mack, Tracy; Citrin, Michael
Oldalszám 168
Kötés ragasztott kötött védőborítóval
Nyelv magyar
Alcím 2. számú esetnapló
Hosszú név Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars Casebook No. 2
Év 2010
Méret 150 x 209 x 18
Súly 310

Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok: Az elvarázsolt ember rejtélye könyv kiadója: Könyvmolyképző Kiadó

Vélemények a(z) Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok: Az elvarázsolt ember rejtélye könyvről

MAGYAR KIRÁLYMONDÁK - SULIKÖNYVTÁR

Balogh Béni királymondái irodalmi feldolgozásokból, magyarnéphagyományból, történelmi tényekből és az írói képzeletötvözetéből születtek meg. Elbeszéléseit át- meg átszövik a népmeseielemek. A régmúlt korok mindennapjai tárulnak fel a könyv lapjain, saz olvasó bepillanthat a paloták és a kunyhók világába is.A kötet történelmi személyiségei – Szent István, Szent László,Könyves Kálmán, IV. Béla, Mátyás király, II. József, IV. Károly és atöbbi király; valamint a fejedelem: II. Rákóczi Ferenc; illetve akormányzó-elnök: Kossuth Lajos – történelmi szerepe közismert, ám akönyvben olvasható, róluk szóló történetek kevésbé.