Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

A Dühös Polip

Lori Lite - A dühös polip könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2290 Ft
- 24%
Kedvezmény: 548 Ft | +87p
1742 Ft
Egységár: 1 742 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 310 Ft | 182p
3 470 Ft Kosárba Kosár
A kis polip megtanulja, hogyan nyugtassa meg magát, amikor nagyon dühös. A progresszív izomrelaxácó - melyet e mesekönyvből könnyedén és élvezettel sajátíthat el gyermekünk - ellazítja a testet és lecsendesíti az elmét. Alkalmazása hatékonyan csökkenti a stresszt, a szorongást és az agressziót, a gyermek képes lesz uralni nehéz érzéseit, és könnyebben elalszik.
Tulajdonságok
Szerző Lite, Lori
Oldalszám 28
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Relaxációs mesekönyv - A szorongás és az agresszió kezeléséhez
Év 2014
Méret 220 x 220 x 9
Súly 320

A dühös polip könyv kiadója: Kulcslyuk Kiadó

Vélemények a(z) A dühös polip könyvről

Már 100x megmondtam

"Már százszor megmondtam..." - hangzik el nap mint nap sok-sok családban. Vajon mi az oka, hogy a "megoldással" akkor is újra és újra próbálkozunk, ha nyilvánvalóan hasztalan?
Ennek megértéséhez segít hozzá az a sok tapasztalat, mely a világ különböző tájain dolgozó pszichológusok megfigyeléseiből épül lassacskán rendszerré. Ezekből tudjuk, közléseinknek fontos háttérüzenete lehet: szándékot, indulatot, érzelmet rejtenek, s ezt a másik fél - már a kisgyerek is - pontosan érzékeli. Csakhogy mindaddig ő is ilyen kendőzött formában reagál, míg nem kap szavakba öntött eligazítást - és pedig nem a tennivalóiról, hanem a másik érzéseiről, igényeiről.
A pszichológusi tapasztalat szerint minden ép értelmű, egészséges személyiségű ember megtanítható saját, eddig nem vállalt érzelmei felismerésére és megfogalmazására. Ehhez kíván gyakorlati segítséget nyújtani a szerző a kommunikációkutatás, a tranzakcióelemzés és a szociálpszichológia sok fontos eredményének bemutatásával.