Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Az Álomnő

Liptai Claudia - AZ ÁLOMNŐ könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2990 Ft
- 23%
Kedvezmény: 687 Ft | +115p
2303 Ft
Egységár: 2 303 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 095 Ft | 151p
2 845 Ft Kosárba Kosár
Lebilincselő kalandok, romantika, meghökkentő fordulatok – LiptaiClaudia őszintesége és merészsége, pezsdítő életöröme, pikáns humoraelső kalandregényének minden oldalát átitatja. Egyszerűen letehetetlen!Anna, a fiatal és ambiciózus újságírólány Afrikába utazik, hogy egydivatmagazin számára riportot készítsen a gyönyörű, félig magyarszépségkirálynőről. Elszántan vág bele a kalandba, arra azonbannincs felkészülve, hogy ebben az ismeretlen világban nemcsak asminkje és a bőröndjei kerülnek majd veszélybe, hanem az életét iskockára teszi. Ekkor váratlanul felbukkan a színen egy jóképű, ámlegalább annyira nagyképű és idegesítő idegen, aki nemcsak a lelkétkavarja fel, de a vágyait is felkorbácsolja, bármennyire tiltakozikellene…Anna hirtelen egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát,és nincs más választása, mint hogy a férfi oldalán beutazza a feketekontinenst. Olyan rejtély nyomába erednek, amely örökre megváltoztathatjamindkettőjük életét.Liptai Claudia nem csak a képernyőn profe
Tulajdonságok
Szerző LIPTAI CLAUDIA
Év 2012
Súly 0

AZ ÁLOMNŐ könyv kiadója: LIBRI KÖNYVKIADÓ KFT

Vélemények a(z) AZ ÁLOMNŐ könyvről

Anyám könnyű álmot ígér

Sütő András könyvének keretét a Mezőség egyik falujában, Pusztakamaráson, a szüleinek otthonában készült feljegyzések adják, s ebben a keretben egy egész korszak - az ötvenes és hatvanas évek - társadalmi és emberi változásai megnyilatkoznak, nemcsak helyi érvénnyel, hanem országos, sőt európai távlatban.
A könyv műfaji meghatározása nem könnyű, sőt alighanem lehetetlen; szociográfia, emlékirat és regény egyszerre: lírai följegyzések, családi levelek és baráti beszélgetések, visszaemlékezések, anekdotaszerű történetek váltakoznak bennük, ellenpontozott szerkezeti elrendezésben; mégis, lazának látszó szerkezete ellenére is, az egész romániai magyar társadalmat átfogóan ábrázoló, a valóságot meggyőző erővel, hitelesen tükröző, költőien ihletett regény elsősorban. Nyelve tömör, gazdag, a népnyelv leleményeit, szókincsét értően hasznosítja.
Sütő András regényét a legújabb kori magyar irodalom legjelentősebb alkotásai között tartják számon, könyvének Magyarországi fogadtatása - mind az olvasóközönség, mind a kritika részéről - valóságos diadalmenet volt.

Szerző további könyvei