Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Star Wars: Távoli Csillagok

Lebbon, Tim - Star Wars: Távoli csillagok könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3800 Ft
- 23%
Kedvezmény: 874 Ft | +146p
2926 Ft
Egységár: 2 926 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 2 052 Ft | 298p
5 698 Ft Kosárba Kosár
Lanoree Brockot az ősi Je'daii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan rendszer békéjét. Váratlanul a Je'daii Tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk el, minthogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával - és ezzel az egész rendszert elpusztítót katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és őrült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz - és akitől most már neki is félnie kell...
Tulajdonságok
Szerző Lebbon, Tim
Oldalszám 318
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Sorozat Legendák
Év 2015
Méret 130 x 197 x 22
Súly 300

Star Wars: Távoli csillagok könyv kiadója: Szukits Könyvkiadó

Vélemények a(z) Star Wars: Távoli csillagok könyvről

Apa nélkül

James Dobson Magyarországon is óriási olvasótáborral rendelkezik. Könyvei világszerte rengeteg szülőnek jelentettek óriási segítséget, útmutatást gyermekeik nevelésében. Most Apa nélkül címmel első regényét vehetik kézbe az olvasók.