Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Lapzárta

Lapzárta könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2990 Ft
- 21%
Kedvezmény: 635 Ft | +117p
2355 Ft
Egységár: 2 355 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 441 Ft | 231p
4 449 Ft Kosárba Kosár
A magyar sajtószabadság elleni merénylet története.
Tulajdonságok
Oldalszám 240
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím A Népszabadság-sztori
Várható megjelenés 2016.12.1.
Év 2016
Méret 130 x 203 x 0
Súly 250

Lapzárta könyv kiadója: Noran Libro Kiadó

Vélemények a(z) Lapzárta könyvről

Kit ad Isten?

"Beszélgetőpartnereink jóformán tabukat sem ismerve, sőt esetenként már-már zavarba ejtő nyíltsággal vallanak a legintimebb kérdésekről is. Legyen szó hűségről és megcsalatásról, az Istent is magába foglaló szerelmi háromszögről, válásról és újraházasodásról, természetes családtervezésről és fogamzásgátlásról - itt a való élet tárul fel a maga mélységeivel és magasságaival.
Terítékre kerül hát a hitvesét elhagyó, majd hozzá visszataláló agysebész, és a dumaszínházas fiatalember, aki házasságban nem ismer tréfát. Megismerjük az író özvegyét és a két elhunyt szerelmét is gyászoló színésznőt, de itt van a megtért focista és a monogám házasságban élő huncut szexológus is. A személyes istenkapcsolatra képtelen, ám hívőket megszégyenítően hiteles életet élő internetguru osztja meg velünk profán krédóját, a zsidó hitre tért kortárs festő pedig bevallja, hogy feleségét ma jobban szereti, mint valaha.
Megismerjük a fiatal lelkészpárt, akik szerint család és papi hivatás papíron összeegyeztethetetlen, és egy-egy viharokkal ékesített kapcsolatból megtudjuk, élhet-e szentségi házasságban két művészember.
Kötetünk részben Tolsztoj mondásának igazságát támasztja alá, - részben vitatkozik vele.
Mert beszélgetőpartnereink sorsa egyúttal azt is példázza: egy férfi és egy nő nem csupán nyílegyenes autópályán, hanem mindenféle göröngyös kerülő utakon is megtalálhatja a boldogságot.
Ha ugyan már a zötykölődés közepette nem érkeztek célba." (a Kiadó)