Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Szigor Ii. Kötet

Lakatos Levente - Szigor II. kötet könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3599 Ft
- 24%
Kedvezmény: 861 Ft | +136p
2738 Ft
Egységár: 2 738 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 654 Ft | 275p
5 435 Ft Kosárba Kosár
Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt. Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?
Tulajdonságok
Szerző Lakatos Levente
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím A pillangók ébredése
Várható megjelenés 2016.11.15.
Év 2016
Méret 128 x 198 x 0
Súly 250

Szigor II. kötet könyv kiadója: Libri Könyvkiadó

Vélemények a(z) Szigor II. kötet könyvről

Szeress jobban!

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?