Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Szigor

Lakatos Levente - Szigor könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3499 Ft
- 23%
Kedvezmény: 803 Ft | +134p
2696 Ft
Egységár: 2 696 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 596 Ft | 273p
5 393 Ft Kosárba Kosár
A népszerű e-könyv sorozat alapján.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor - vagy ahogy a barátai hívják, Szigor - keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Tulajdonságok
Szerző Lakatos Levente
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím A tiltás gyönyöre I. kötet
Várható megjelenés 2016.4.19.
Év 2016
Méret 128 x 198 x 0
Súly 300

Szigor könyv kiadója: Libri Könyvkiadó

Vélemények a(z) Szigor könyvről

Szeress jobban!

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?