Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Loveclub

Lakatos Levente - LoveClub könyv értékelése:

Nem kapható
2446 Ft
- 23%
Kedvezmény: 562 Ft | +94p

Utolsó ár:

1884 Ft
Egységár: 1 884 Ft/db
A LoveClub internetes portál, ahol felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatsz új partnerek után. Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki akarsz.
Lili minden vágya, hogy újságíró legyen. Kitartásának köszönhetően ajánlatot kap a legolvasottabb napilap szerkesztőjétől - egy címlapsztori, és már a főiskolai évek alatt az újság munkatársa lehet. A lány témakeresés közben felfigyel rá, hogy az elmúlt hetekben hirtelen megnőtt az öngyilkosságok száma a fővárosban. Az áldozatok valamennyien tinédzser lányok. Lili gyanúja szerint új drog vagy egy szekta állhat a tragédiák hátterében. Ám hamarosan kiderül, hogy sorozatgyilkosságba keveredett, és a saját bőrét viszi vásárra...
Tulajdonságok
Szerző Lakatos Levente
Oldalszám 512
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid
Év 2011
Méret 125 x 200 x 25
Súly 530

LoveClub könyv kiadója: Ulpius-ház Könyvkiadó

Vélemények a(z) LoveClub könyvről

Szigor

A népszerű e-könyv sorozat alapján.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor - vagy ahogy a barátai hívják, Szigor - keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?