Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Legyél Sikeres Fiatal!

Lakatos Levente - Legyél sikeres fiatal! könyv értékelése:

Nem kapható
2990 Ft
- 15%
Kedvezmény: 448 Ft | +127p

Utolsó ár:

2542 Ft
Egységár: 2 542 Ft/db
Jó időben, jól kell döntenünk!
Lakatos Levente könyve útmutató a fiatalok számára! Szembesíti az olvasót a hibáival, és a saját életéből felsorakoztatott példák alapján igyekszik olyan megoldásokkal szolgálni, amelyekkel a felhőtlen életre vágyó tinik korrigálhatják a problémás pontokat. A kötet hat részre tagolódik. A szerző tippekkel szolgál a szerelem, a barátság, a család, az iskola, valamint a rosszakarók témakörökben. Erőt ad, és leradírozza az élettérképről a tévutakat!
Egy lehetőséget tartasz a kezedben, amely gyökeresen megváltoztatja az életedet!
Tulajdonságok
Szerző Lakatos Levente
Oldalszám 254
Kötés cérnafűzött kötött, védőborítóval
Nyelv magyar
Alcím 999 tipp, hogy... leküzdd a félelmeidet!... leleplezd az érdekbarátokat!... kiiktasd a rosszakarókat!... megvalósíthasd az álmaidat!
Év 2008
Méret 149 x 220 x 24
Súly 460

Legyél sikeres fiatal! könyv kiadója: Book Monster Production

Vélemények a(z) Legyél sikeres fiatal! könyvről

Szigor

A népszerű e-könyv sorozat alapján.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor - vagy ahogy a barátai hívják, Szigor - keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?