Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Semmitűz És Marharépa

Lackfi János - Semmitűz és marharépa könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

1990 Ft
- 24%
Kedvezmény: 476 Ft | +75p
1514 Ft
Egységár: 1 514 Ft/db
A tizennégy részes mesekönyvsorozat helyszíne a Dombontúli Lakópark, ahol mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatcsalád költözik, elsőként a kiselefánt, Akác, majd sorban a többiek, a teknős, a zsiráf, az egér, a majom, és többi társuk. Együtt játszanak tűzoltósat, vonatosat, együtt csónakáznak a patakban, és persze együtt is csobbannak bele a vízbe, együtt keresik a titkos átjárót, és a közös játékok során mindannyian jó barátok lesznek. Az utolsó kötetben pedig az is kiderül, hová vezet a titkos átjáró...
A kötetek mindegyikéhez ajándék plüssállat jár, így a gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak, és eljátszhatják a mesét, akik pedig előfizetnek, egy sportzsákot kapnak, amelyben elfér az egész állatsereglet.
Az ajándék plüssálat egy zsiráf.
Tulajdonságok
Szerző Lackfi János
Oldalszám 28
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Dombontúli mesék 3.
Év 2016
Méret 187 x 246 x 6
Súly 220

Semmitűz és marharépa könyv kiadója: Kossuth Kiadó

Vélemények a(z) Semmitűz és marharépa könyvről

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG - HAJMERESZTŐ TÖRTÉNETEK

A „magyar ember” nagy sikerű kalandjai után most íme egy csokor rémtörténet. Hol viccesek, hol szomorkásak, de mindig nagyon emberiek, és alighanem Magyarországon kellett megtörténniük. Mit keresnek farkaskutyák egy mentőautóban? Hogyan győzheti le egy vézna kiskölök másfél mázsás tornatanárát? Mennyi fagyállót képes meginni egy igaz magyar betyár? Miért mutogat valaki fotókat a nagyanyjáról? Hogyan leckéztessük meg a főnökünket? Mit keres a bolygó hollandi Hübinger Antal szobafestő lakásán? Hát Rigoletto a panelban? Hol járhat e percben a BKV-hajú lány? És mi van, ha egy óvatlan pillanatban csak úgy kizuhanunk a semmibe? Kérem, kapcsolják be biztonsági övüket, a hullámvasút nekilódul, és meg sem áll hazáig!