Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Kövér Lajos Aranykeze

Lackfi János - Kövér Lajos aranykeze könyv értékelése:

Nem kapható
3999 Ft
- 15%
Kedvezmény: 600 Ft | +169p

Utolsó ár:

3399 Ft
Egységár: 3 399 Ft/db
Hallottatok már olyat, hogy két jó barát összevesszen egy kapucsengő miatt? Vagy, hogy egy szomorú bajszú éjjeliőr titokzatos betegségben szenvedjen?
Csupaizom, csupaháj és csupaszív hőseink, Kövér Lajos és Sovány Laci egy kanutáborban, aztán egy ódon kastélyban, majd egy izgalmas nyomozás kellős közepén találják magukat. Kalandjaikban velük tart Rudi, a fehér ló, Patisszon József rendőrőrmester, Kerüllő Péter, a csősz, Kaller Béla ellenőr, egy bolyhos kiskutya, Csibi és Csabi, a kidobóemberek, és talán összeakadunk Miszter Phéntekkel, a nemzetközi szélhámossal is. Hogy szerepel -e a történetben sellő? Ez már tényleg rejtély a javából, de aki belecsobban ebbe a könyvbe, mint egy tó vizébe, a túlsó partra kiérve mindent vagy legalábbis sok mindent érteni fog!
Ha ismeritek Kövér Lajost, most jó baráttal kalandozhattok együtt, ha meg nem, épp ideje, hogy ismertséget kössetek vele.
Tulajdonságok
Szerző Lackfi János
Oldalszám 192
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Év 2008
Méret 190 x 256 x 17
Súly 760

Kövér Lajos aranykeze könyv kiadója: Noran Kiadó

Vélemények a(z) Kövér Lajos aranykeze könyvről

A világ legrövidebb meséi

Hogy miről szólnak a világ legrövidebb meséi? Hát hajóskapitányról meg királylányról, turmixgépről meg bankrablásról, kis Piroskáról meg egy gömbhalról, rántott húsról meg piaci légyről, senkiről meg mindenkiről, fületlen nyúlról meg nyúltalan fülről. Vagy csak a fészkes nyavalyáról? Vagy a fészketlenről? Ijjas Tamás és Lackfi János olyan irtó rövid, vicces meg szomorú meg szomorú-vicces meséket írtak, melyeket az okos olvasók nyugodtan folytathatnak tovább, akár a világ végéig is, meg még egy nap... A kék betűs meséket Lackfi János, a piros betűseket Ijjas Tamás írta.