Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Gipszműzli És Epertorta

Lackfi János - Gipszműzli és epertorta könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

1290 Ft
- 24%
Kedvezmény: 309 Ft | +49p
981 Ft
Egységár: 981 Ft/db
A tizennégy részes mesekönyvsorozat helyszíne a Dombontúli Lakópark, ahol mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatcsalád költözik, elsőként a kiselefánt, Akác, majd sorban a többiek, a teknős, a zsiráf, az egér, a majom, és többi társuk. Együtt játszanak tűzoltósat, vonatosat, együtt csónakáznak a patakban, és persze együtt is csobbannak bele a vízbe, együtt keresik a titkos átjárót, és a közös játékok során mindannyian jó barátok lesznek. Az utolsó kötetben pedig az is kiderül, hová vezet a titkos átjáró...
A kötetek mindegyikéhez ajándék plüssállat jár, így a gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak, és eljátszhatják a mesét, akik pedig előfizetnek, egy sportzsákot kapnak, amelyben elfér az egész állatsereglet.
Tulajdonságok
Szerző Lackfi János
Oldalszám 32
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Dombontúli mesék 1.
Várható megjelenés 2016.11.2.
Év 2016
Méret 183 x 240 x 0
Súly 100

Gipszműzli és epertorta könyv kiadója: Kossuth Kiadó Zrt.

Vélemények a(z) Gipszműzli és epertorta könyvről

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG - HAJMERESZTŐ TÖRTÉNETEK

A „magyar ember” nagy sikerű kalandjai után most íme egy csokor rémtörténet. Hol viccesek, hol szomorkásak, de mindig nagyon emberiek, és alighanem Magyarországon kellett megtörténniük. Mit keresnek farkaskutyák egy mentőautóban? Hogyan győzheti le egy vézna kiskölök másfél mázsás tornatanárát? Mennyi fagyállót képes meginni egy igaz magyar betyár? Miért mutogat valaki fotókat a nagyanyjáról? Hogyan leckéztessük meg a főnökünket? Mit keres a bolygó hollandi Hübinger Antal szobafestő lakásán? Hát Rigoletto a panelban? Hol járhat e percben a BKV-hajú lány? És mi van, ha egy óvatlan pillanatban csak úgy kizuhanunk a semmibe? Kérem, kapcsolják be biztonsági övüket, a hullámvasút nekilódul, és meg sem áll hazáig!