Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Élő Lavor És Lassított Foci

Lackfi János - Élő lavor és lassított foci könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

1990 Ft
- 24%
Kedvezmény: 476 Ft | +75p
1514 Ft
Egységár: 1 514 Ft/db
A tizennégy részes mesekönyvsorozat helyszíne a Dombontúli Lakópark, ahol mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatcsalád költözik, elsőként a kiselefánt, Akác, majd sorban a többiek, a teknős, a zsiráf, az egér, a majom, és többi társuk. Együtt játszanak tűzoltósat, vonatosat, együtt csónakáznak a patakban, és persze együtt is csobbannak bele a vízbe, együtt keresik a titkos átjárót, és a közös játékok során mindannyian jó barátok lesznek. Az utolsó kötetben pedig az is kiderül, hová vezet a titkos átjáró…
A kötetek mindegyikéhez ajándék plüssállat jár, így a gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak, és eljátszhatják a mesét, akik pedig előfizetnek, egy sportzsákot kapnak, amelyben elfér az egész állatsereglet.
Tulajdonságok
Szerző Lackfi János
Oldalszám 32
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Dombontúli mesék 2.
Várható megjelenés 2016.11.16.
Év 2016
Méret 183 x 240 x 0
Súly 200

Élő lavor és lassított foci könyv kiadója: Kossuth Kiadó Zrt.

Vélemények a(z) Élő lavor és lassított foci könyvről

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG - HAJMERESZTŐ TÖRTÉNETEK

A „magyar ember” nagy sikerű kalandjai után most íme egy csokor rémtörténet. Hol viccesek, hol szomorkásak, de mindig nagyon emberiek, és alighanem Magyarországon kellett megtörténniük. Mit keresnek farkaskutyák egy mentőautóban? Hogyan győzheti le egy vézna kiskölök másfél mázsás tornatanárát? Mennyi fagyállót képes meginni egy igaz magyar betyár? Miért mutogat valaki fotókat a nagyanyjáról? Hogyan leckéztessük meg a főnökünket? Mit keres a bolygó hollandi Hübinger Antal szobafestő lakásán? Hát Rigoletto a panelban? Hol járhat e percben a BKV-hajú lány? És mi van, ha egy óvatlan pillanatban csak úgy kizuhanunk a semmibe? Kérem, kapcsolják be biztonsági övüket, a hullámvasút nekilódul, és meg sem áll hazáig!