Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Eleven Kölykök

Kurcinka, Mary Sheedy Ed.D - Eleven kölykök könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3150 Ft
- 24%
Kedvezmény: 754 Ft | +119p
2396 Ft
Egységár: 2 396 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 516 Ft | 214p
4 124 Ft Kosárba Kosár
A gyereked érzékenyebb, energikusabb, lobbanékonyabb az átlagnál? Sokan "hiperaktívnak", "nehéz" vagy "rossz gyereknek" bélyegzik, holott egyszerűen csak eleven? Ugyanakkor jobb napokon levesz a lábadról érett humorával, megdöbbentő megfigyeléseivel és bölcsességével... Ilyen gyerekek anyjaként, apjaként az ember gyakran egyedül érzi magát a gondjaival. A hagyományos gyereknevelési praktikák ugyanis rendre csődöt mondanak, te pedig azon rágódsz: mit rontottál el.
Mary Sheedy Kurcinka, amerikai sikerszerző, nemzetközileg is elismert oktatási szakember határozottan állítja: az elevenség gyakoribb jelenség, mint hinnéd - és nem lehetetlen együtt élni vele! A klasszikusnak számító kötetből kiderül, miképp kezelheted a gyereked indulatait - és a sajátjaidat -, hogyan vihetsz rendszert a hétköznapok tevékenységeibe, például az étkezésekbe vagy a lefekvésbe, és hogy a nehézségek mellett hogyan összpontosíts gyereked kiválóságaira.
Tulajdonságok
Szerző Kurcinka, Mary Sheedy Ed.D
Oldalszám 420
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím Kézikönyv az élénk, mozgékony, dacos, lobbanékony, érzékeny és gyors észjárású gyerekek neveléséhez
Sorozat Szülők könyvtára
Várható megjelenés 2016.11.26.
Év 2016
Méret 140 x 200 x 0
Súly 500

Eleven kölykök könyv kiadója: Jaffa Kiadó

Vélemények a(z) Eleven kölykök könyvről

Már 100x megmondtam

"Már százszor megmondtam..." - hangzik el nap mint nap sok-sok családban. Vajon mi az oka, hogy a "megoldással" akkor is újra és újra próbálkozunk, ha nyilvánvalóan hasztalan?
Ennek megértéséhez segít hozzá az a sok tapasztalat, mely a világ különböző tájain dolgozó pszichológusok megfigyeléseiből épül lassacskán rendszerré. Ezekből tudjuk, közléseinknek fontos háttérüzenete lehet: szándékot, indulatot, érzelmet rejtenek, s ezt a másik fél - már a kisgyerek is - pontosan érzékeli. Csakhogy mindaddig ő is ilyen kendőzött formában reagál, míg nem kap szavakba öntött eligazítást - és pedig nem a tennivalóiról, hanem a másik érzéseiről, igényeiről.
A pszichológusi tapasztalat szerint minden ép értelmű, egészséges személyiségű ember megtanítható saját, eddig nem vállalt érzelmei felismerésére és megfogalmazására. Ehhez kíván gyakorlati segítséget nyújtani a szerző a kommunikációkutatás, a tranzakcióelemzés és a szociálpszichológia sok fontos eredményének bemutatásával.