Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Szexmentes Övezet

Kulcsár István - Szexmentes övezet könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2990 Ft
- 23%
Kedvezmény: 687 Ft | +115p
2303 Ft
Egységár: 2 303 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 493 Ft | 229p
4 397 Ft Kosárba Kosár
Kulcsár István, a hetvenes és a nyolcvanas években az ország egyik legismertebb riportere, a Magyar Rádió és Televízió volt moszkvai és New York-i tudósítója úgy érezte, most érkezett el az idő élményeinek közreadására. Jeles esemény ez a hazai közéletben, hiszen a Rákosi-korszakot, a Kádár-korszakot, az akkori társadalom szövevényes belső viszonyait, az "átkos" hétköznapokat kevesen ismerik nála jobban. No meg azért is, mert a kitűnő tollú szerző korábbi könyveivel (Legország, Távol Európától, Mitya) már nem egyszer bizonyított.
Az egykori eseményeket, viszonyokat Kulcsár belülről, nem ellenzékiként látta és élte át, de azért sok mindennel neki is "tele volt a hócipőja". Például a Néphadseregben (is) uralkodó "svejkizmussal" vagy egyes vezető elvtársak gáláns kalandjaival. Mindig valósághű, szórakoztató történeteiben szó van a bürokratikus rendszer beteges ellenségképéről, hajdani kuplerájokról, Budapest lómentesítéséről, és még sok minden másról, amire már nagyon kevesen emlékezhetnek, s amiről még kevesebben tudnak olyan élvezetesen, humorral, iróniával, öniróniával mesélni, mint ő.
Tulajdonságok
Szerző Kulcsár István
Oldalszám 300
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Alcím Tudósítások az átkosból
Év 2014
Méret 135 x 200 x 0
Súly 400

Szexmentes övezet könyv kiadója: Atlantic Press Kiadó

Vélemények a(z) Szexmentes övezet könyvről

Kit ad Isten?

"Beszélgetőpartnereink jóformán tabukat sem ismerve, sőt esetenként már-már zavarba ejtő nyíltsággal vallanak a legintimebb kérdésekről is. Legyen szó hűségről és megcsalatásról, az Istent is magába foglaló szerelmi háromszögről, válásról és újraházasodásról, természetes családtervezésről és fogamzásgátlásról - itt a való élet tárul fel a maga mélységeivel és magasságaival.
Terítékre kerül hát a hitvesét elhagyó, majd hozzá visszataláló agysebész, és a dumaszínházas fiatalember, aki házasságban nem ismer tréfát. Megismerjük az író özvegyét és a két elhunyt szerelmét is gyászoló színésznőt, de itt van a megtért focista és a monogám házasságban élő huncut szexológus is. A személyes istenkapcsolatra képtelen, ám hívőket megszégyenítően hiteles életet élő internetguru osztja meg velünk profán krédóját, a zsidó hitre tért kortárs festő pedig bevallja, hogy feleségét ma jobban szereti, mint valaha.
Megismerjük a fiatal lelkészpárt, akik szerint család és papi hivatás papíron összeegyeztethetetlen, és egy-egy viharokkal ékesített kapcsolatból megtudjuk, élhet-e szentségi házasságban két művészember.
Kötetünk részben Tolsztoj mondásának igazságát támasztja alá, - részben vitatkozik vele.
Mert beszélgetőpartnereink sorsa egyúttal azt is példázza: egy férfi és egy nő nem csupán nyílegyenes autópályán, hanem mindenféle göröngyös kerülő utakon is megtalálhatja a boldogságot.
Ha ugyan már a zötykölődés közepette nem érkeztek célba." (a Kiadó)