Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Kit Ad Isten?

Kit ad Isten? könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2900 Ft
- 21%
Kedvezmény: 616 Ft | +114p
2284 Ft
Egységár: 2 284 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 124 Ft | 173p
3 276 Ft Kosárba Kosár
"Beszélgetőpartnereink jóformán tabukat sem ismerve, sőt esetenként már-már zavarba ejtő nyíltsággal vallanak a legintimebb kérdésekről is. Legyen szó hűségről és megcsalatásról, az Istent is magába foglaló szerelmi háromszögről, válásról és újraházasodásról, természetes családtervezésről és fogamzásgátlásról - itt a való élet tárul fel a maga mélységeivel és magasságaival.
Terítékre kerül hát a hitvesét elhagyó, majd hozzá visszataláló agysebész, és a dumaszínházas fiatalember, aki házasságban nem ismer tréfát. Megismerjük az író özvegyét és a két elhunyt szerelmét is gyászoló színésznőt, de itt van a megtért focista és a monogám házasságban élő huncut szexológus is. A személyes istenkapcsolatra képtelen, ám hívőket megszégyenítően hiteles életet élő internetguru osztja meg velünk profán krédóját, a zsidó hitre tért kortárs festő pedig bevallja, hogy feleségét ma jobban szereti, mint valaha.
Megismerjük a fiatal lelkészpárt, akik szerint család és papi hivatás papíron összeegyeztethetetlen, és egy-egy viharokkal ékesített kapcsolatból megtudjuk, élhet-e szentségi házasságban két művészember.
Kötetünk részben Tolsztoj mondásának igazságát támasztja alá, - részben vitatkozik vele.
Mert beszélgetőpartnereink sorsa egyúttal azt is példázza: egy férfi és egy nő nem csupán nyílegyenes autópályán, hanem mindenféle göröngyös kerülő utakon is megtalálhatja a boldogságot.
Ha ugyan már a zötykölődés közepette nem érkeztek célba." (a Kiadó)
Tulajdonságok
Oldalszám 224
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Vallomások szerelemről, házasságról
Év 2010
Méret 152 x 235 x 18
Súly 480

Kit ad Isten? könyv kiadója: Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó

Vélemények a(z) Kit ad Isten? könyvről

A fénygyújtogató

Kedves Csaba testvér! Csodálatos érzés lejegyezni szavait. Várom a lehetőséget, hogy a számítógép elé ülhessek és írhassak. Olyan hatással vannak rám szavai, hogy a tegnapelőtti könyves találkozón, Királyfiakarcsán, a Felvidéken is újra meg újra Önt idéztem. Más emberként fogom befejezni, mint ahogyan elkezdtem, ha Isten segít. Üdvözlettel és szeretettel, Benkei Ildikó.