Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Csodálatos Fonal

Jálics Izabella - Csodálatos fonal könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

1790 Ft
- 21%
Kedvezmény: 379 Ft | +70p
1411 Ft
Egységár: 1 411 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 944 Ft | 176p
3 346 Ft Kosárba Kosár
Egy tíz gyermekes családanya beszéli el viharokban és örömökben gazdag életét. Tanúságot tesz arról, ami értelmet és erőt adott életének, és ami elhatározásait vezette. Ezt nevezi csodálatos fonálnak. Az egész a huszadik század magyar történetét eleveníti meg, beleértve egy mozaikot a több mint egymillió kivándorolt magyar sorsából.
Tulajdonságok
Oldalszám 152
Szerző Jálics Izabella
Hosszú név Csodálatos fonal
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Szállítási idő 1-1
Év 2011
Súly 0

Csodálatos fonal könyv kiadója: Korda Kiadó

Vélemények a(z) Csodálatos fonal könyvről

Páreng-Retyezát

A Lazi Könyvkiadó a rendíthetetlen hazafi, frontharcos, a Kárpátok nagy vadásza, Maderspach Viktor életművének újabb darabjával, a "Páreng-Retyezát-Vadászataim a Déli-Kárpátokban" című munkájával örvendezteti meg mindazon olvasóit, akiket érdekelnek ennek a rendkívüli embernek az írásai. Könyve a vadászati irodalom egyik gyöngyszeme, amely nem csak a vadászok és természetbarátok számára, hanem mindenkinek maradandó élményt nyújt.
Maderspach Viktor, a medvevadászatok hőse apróbb vadakra is szívesen vadászott. Családja erdélyi birtokai, Nagy-Magyarország, de talán Európa legpompásabb és legérdekesebb hegyvadonjai a Kárpátokban terültek el, így már gyermekkorában hatalmába kerítette a vadászat szenvedélye. Írásaiban igen olvasmányosan és szenvedélyesen idézi fel egy-egy nyuszt, zerge, szarvas, farkas és nem utolsósorban medve elejtésének kalandját.
Elbeszéléseiből kitűnik, hogy rendíthetetlen vadászszenvedélyét mindig össze tudta egyeztetni a természet és az állatok szeretetével, védelmével. Izgalmas, olvasmányos történetei következetes és követendő vadászetikát sugallnak. Nem véletlen, hogy ezen kötetéhez jó barátja, Kittenberger Kálmán írt előszót. A vadászatokat megörökítő írások az eredeti fotók kíséretében jelennek meg.