Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Az Utolsó Boszorkány Történetei

Fábián Janka - Az utolsó boszorkány történetei könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3499 Ft
- 21%
Kedvezmény: 743 Ft | +137p
2756 Ft
Egységár: 2 756 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 861 Ft | 294p
5 628 Ft Kosárba Kosár
1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra... a boszorkányok örökségét.
A Sárosi család Esztergomról Budára költözik egy új élet reményében, ahol Felícia - hátrahagyva szerelmét - csodás és rémséges kalandok sorát éli át: kuruzslást tanul a Gellért-hegy titokzatos boszorkányától, férjével kis kávéházat nyit Bécsben, majd javasasszonyként Mária Terézia bizalmasa lesz.
Közben zajlik a háború az osztrák örökségért, ami Prága felszabadításával és Mária Terézia cseh királynővé koronázásával sem ér véget, és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön - még akkor is, ha emiatt gyanúba keveredik, és a királynővel lassan kialakuló barátságát is kis híján elveszíti...
Tulajdonságok
Szerző Fábián Janka
Kötés cérnafűzött kötött
Nyelv magyar
Alcím Első könyv
Várható megjelenés 2016.6.1.
Év 2016
Méret 137 x 215 x 0
Súly 300

Az utolsó boszorkány történetei könyv kiadója: Libri Könyvkiadó

Vélemények a(z) Az utolsó boszorkány történetei könyvről

Búzavirág

Ha valakit az életednél is jobban szeretsz, akkor kiszolgáltatod magadat a legnagyobb fájdalomnak.
Emíliát már kislányként elbűvöli a színpad varázsa, és az akkoriban még újdonságnak számító mozgókép.
Udvarlójával, Vincével még egy amatőr filmet is forgatnak a lány főszereplésével, amellyel kapcsolatban nagyratörő terveik vannak. Ám a Nagy Háború kitörésekor a fiút elviszik katonának, Mimi pedig ápolónőként utazik ki a frontra, hogy megkeresse szerelmét...
A háború végeztével Mimi mindenét elveszíti: a vőlegényét, az egészségét, még színészi karrierje is derékba törni látszik. A lány azonban nem adja fel - többek közt Vince emlékéért is elhatározza, hogy beteljesíti régi álmukat, és rövid kitérők után Hollywoodban próbál szerencsét. Pálóczy Emília hamarosan Mimi Hamiltonként ünnepelt sztár lesz a kor filmcsillagainak oldalán, de vajon a sikerekben és csillogásban megtalálja-e az elveszített boldogságot?