Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Édes Álom - A Jó Alvás Kézikönyve

Dr. Wilfred R. Pigeon, Wilfred R. Pigeon - Édes álom - A jó alvás kézikönyve könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3300 Ft
- 23%
Kedvezmény: 759 Ft | +127p
2541 Ft
Egységár: 2 541 Ft/db
Forgolódik éjszaka? Rossz álmok gyötrik? Úgy érzi, sosem piheni ki magát teljesen? Akár a legkisebb neszre is felébred, majd ismét hosszú órákig tart visszaaludni? Önnek minden bizonnyal alvásproblémái vannak!    Ez a könyv gyakorlatilag az összes fontos ismeretet tartalmazza, amit az alvásproblémákról tudni lehet. Mindenkinek ajánljuk, aki alvászavarban szenved, vagy aki hálótársának szeretne segíteni, hogy jobban aludjon. A könyv egyszerűen alkalmazható, praktikus tanácsokat tartalmaz és útbaigazít a kezelési módok között, ha külső segítségre van szüksége. A mellékelt audio CD-n relaxációs gyakorlatok, táblázatok és weboldalak segítenek a még jobb, még mélyebb alvás elérésében. Ajánljuk mindenkinek, akit érdekel az alvás – ráadásul könnyű, olvasmányos formában, egyszerűen alkalmazható, remek gyakorlatokkal.
Tulajdonságok
Oldalszám 180
Szerző Dr. Wilfred R. Pigeon
Hosszú név Édes álom - A jó alvás kézikönyve - CD melléklettel
Kötés karton
Szállítási idő 1-1
Év 2011
Súly 0

Édes álom - A jó alvás kézikönyve könyv kiadója: Central Médiacsoport Zrt.

Vélemények a(z) Édes álom - A jó alvás kézikönyve könyvről

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt. Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel. Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.