Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Apa Nélkül

Dr. James Dobson - Apa nélkül könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3950 Ft
- 23%
Kedvezmény: 908 Ft | +152p
3042 Ft
Egységár: 3 042 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 2 052 Ft | 298p
5 698 Ft Kosárba Kosár
James Dobson Magyarországon is óriási olvasótáborral rendelkezik. Könyvei világszerte rengeteg szülőnek jelentettek óriási segítséget, útmutatást gyermekeik nevelésében. Most Apa nélkül címmel első regényét vehetik kézbe az olvasók.
Tulajdonságok
Szerző Dobson, dr. James; Bruner, Kurt
Oldalszám 452
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Hosszú név Fatherless
Várható megjelenés 2015.11.20.
Év 2015
Méret 150 x 230 x 0
Súly 500

Apa nélkül könyv kiadója: Immanuel Alapítvány

Vélemények a(z) Apa nélkül könyvről

Star Wars: Távoli csillagok

Lanoree Brockot az ősi Je'daii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan rendszer békéjét. Váratlanul a Je'daii Tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk el, minthogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával - és ezzel az egész rendszert elpusztítót katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és őrült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz - és akitől most már neki is félnie kell...