Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Dimenziók 5

Dimenziók 5 könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2400 Ft
- 21%
Kedvezmény: 510 Ft | +94p
1890 Ft
Egységár: 1 890 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 075 Ft | 200p
3 825 Ft Kosárba Kosár
"Amikor írsz, átjárhatóvá válnak számodra az anyagi és anyagtalan világ közötti dimenziók. Mert az írás: betűtestet öltött lélek." W. Barna Erika A kötet az Aposztróf Kiadó és a Corvin Művelődési Ház 2014. évi novellapályázatának legjobb műveit tartalmazza.
Tulajdonságok
Oldalszám 204
Hosszú név Dimenziók 5 - 54 mai magyar novella
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Szállítási idő 1-1
Év 2014
Súly 0

Dimenziók 5 könyv kiadója: Aposztróf Kiadó

Vélemények a(z) Dimenziók 5 könyvről

Páreng-Retyezát

A Lazi Könyvkiadó a rendíthetetlen hazafi, frontharcos, a Kárpátok nagy vadásza, Maderspach Viktor életművének újabb darabjával, a "Páreng-Retyezát-Vadászataim a Déli-Kárpátokban" című munkájával örvendezteti meg mindazon olvasóit, akiket érdekelnek ennek a rendkívüli embernek az írásai. Könyve a vadászati irodalom egyik gyöngyszeme, amely nem csak a vadászok és természetbarátok számára, hanem mindenkinek maradandó élményt nyújt.
Maderspach Viktor, a medvevadászatok hőse apróbb vadakra is szívesen vadászott. Családja erdélyi birtokai, Nagy-Magyarország, de talán Európa legpompásabb és legérdekesebb hegyvadonjai a Kárpátokban terültek el, így már gyermekkorában hatalmába kerítette a vadászat szenvedélye. Írásaiban igen olvasmányosan és szenvedélyesen idézi fel egy-egy nyuszt, zerge, szarvas, farkas és nem utolsósorban medve elejtésének kalandját.
Elbeszéléseiből kitűnik, hogy rendíthetetlen vadászszenvedélyét mindig össze tudta egyeztetni a természet és az állatok szeretetével, védelmével. Izgalmas, olvasmányos történetei következetes és követendő vadászetikát sugallnak. Nem véletlen, hogy ezen kötetéhez jó barátja, Kittenberger Kálmán írt előszót. A vadászatokat megörökítő írások az eredeti fotók kíséretében jelennek meg.