Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Faldöngető

Alice Clayton - Faldöngető könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2446 Ft
- 23%
Kedvezmény: 562 Ft | +94p
1884 Ft
Egységár: 1 884 Ft/db
Együtt olcsóbb:
Kedvezmény: 1 467 Ft | 207p
3 969 Ft Kosárba Kosár
Caroline Reynolds magáénak tudhat egy fantasztikus, új lakást San Franciscóban, egy irigylésre méltó háztartási robotgépet... O-t viszont nélkülözni kénytelen (és itt most nem Oprah-ról van szó, kedves olvasók). Tervezői karrierje felfelé ível, irodája a kikötőre néz, egy bombasztikus cukkini kenyér receptje is az övé... de O-nak se híre, se hamva. Ott van neki Clive (a világ legaranyosabb cicája), a jó barátok, egy hatalmas ágy, csak O nem.
Azóta, hogy beköltözött új lakásába, az O nélküliség állapotát szexuálisan túlfűtött szomszédja tetőzi be, aki éjnek évadján olyan hangos faldöngetésben részesíti, amilyet még sosem hallott. Minden nyögés, náspángolás és... ez csak nem egy nyávogás volt? ...hangsúlyozza a tényt, hogy nem csupán nem hagyják aludni, de még mindig meg van fosztva..., igen, helyes a tipp: O-tól is.
Majd belép a képbe Simon Parker (tényleg, Simon, kérlek, lépj be). Amikor a faldöngetés odáig fajul, hogy jóformán szó szerint kilöki a gazdáját az ágyból, Caroline, arcán kielégületlenséggel, rózsaszín bébidoll pizsamájában végre szemtől szembe kerül már sokszor hallott, de sosem látott szomszédjával. A késő éjjeli ütközet, nos, vegyes érzelmekkel zárul. Hmm! Ilyen vékonyka falak mellett, a feszültség bizony hatalmas...
Incselkedés, gúnyos megjegyzések, forró fürdőben lubickoló cicalányok a gyönyörű San Franciscó-i ég alatt - és ráadásként a legszexisebb almás pite, amely valaha készült. Mindez ott rejtőzik ebben az érzéki, szellemes, romantikus mesében.
Tulajdonságok
Szerző Clayton, Alice
Oldalszám 432
Kötés ragasztott kartonált
Nyelv magyar
Hosszú név Wallbanger
Év 2013
Méret 125 x 200 x 26
Súly 340

Faldöngető könyv kiadója: Ulpius-ház Könyvkiadó

Vélemények a(z) Faldöngető könyvről