Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Étkezz Okosan!

Carol Ann Rinzler - Étkezz okosan! könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

3400 Ft
- 24%
Kedvezmény: 813 Ft | +129p
2587 Ft
Egységár: 2 587 Ft/db
Az Étkezz okosan c. könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Valójában (és most jól figyelj!), ami tápláló, az finom is lehet, és ez fordítva is igaz. A könyvnek nincs szándékában visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit – ha több információt szeretnél, csak üsd fel valahol, és nézz utána. Olyan ismereteket ad, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy okosan válaszd ki azokat az ételeket, amelyek fogadra valók, jók a lelkednek és a testednek is. Az információk között vannak valóban alapvetők: a vitaminok, az ásványi anyagok, a fehérjék, a zsírok, szénhidrátok – hitted volna? – a jó öreg tiszta víz. Találsz ötleteket arra, hogyan állíts össze egy olyan bevásárló listát, ami tápláló élelmiszerekből áll, ugyanakkor finom ételeket is tudsz varázsolni belőlük. Ez a könyv Neked íródott, ha: * Nem foglalkozol a főiskolán vagy az egyetemen táplálkozástudománnyal, és most rájöttél, hogy jobb eséllyel maradsz egészséges, ha tudod, hogyan állíts össze egy kiegyensúlyozott, tápláló ételt. * Összezavarodtál a vitaminokkal, az ásványi anyagokkal, a zsírokkal, a fehérjékkel és a szénhidrátokkal kapcsolatos egymásnak ellentmondó tanácsoktól. Egy szóval, egy áttekinthető térképre van szükséged a táplálkozás útvesztőjében. * Alapvető információkra van szükséged, de nem akarsz szakértő lenni a témában, vagy nincs kedved órákra beletemetkezni orvosi szakkönyvekbe és folyóiratokba
Tulajdonságok
Oldalszám 362
Szerző Carol Ann Rinzler
Hosszú név Étkezz okosan! - Tantusz Könyvek
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Szállítási idő 1-1
Év 2008
Súly 0

Étkezz okosan! könyv kiadója: Panem Kft.

Vélemények a(z) Étkezz okosan! könyvről

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt. Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel. Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.