Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Rötúr

Bächer Iván - Rötúr könyv értékelése:

Nem kapható
2648 Ft
- 21%
Kedvezmény: 561 Ft | +104p

Utolsó ár:

2087 Ft
Egységár: 2 087 Ft/db
„Megreggeliztek, narancslekváros kenyeret, sajtot, kávét, közben váltottak pár szót, révedeztek, számolgatták az időt. – Látod, apukám, már harminckét éve van annak, hogy először megérkeztünk Algériába. – Bizony, fiam. És már nyolc éve, hogy másodszor is itt vagyunk. – Én harmadszor. – Igen. – És most, apukám, úgy tűnik, el kell innen mennünk végleg. – Hát igen, fiam…”
Tulajdonságok
Oldalszám 176
Szerző Bächer Iván
Hosszú név Rötúr
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Szállítási idő 4-7
Év 2011
Súly 0

Rötúr könyv kiadója: Fapadoskönyv Kiadó

Vélemények a(z) Rötúr könyvről

Megyek Budára

"Mindent a végtelenségig lehet írni, minden kimeríthetetlen: egy csokor virág és egy hatalmas ország, egy szál ember és egy metropolis; mindről egyként lehet írni három kötetes trilógiát és egy flekkes szösszenést.
Újlipótváros jelene és históriája is csak - bocsánat a lopott hasonlatért - egy ilyen feneketlen kút, amelyből az idők végeztéig lehet meregetni a történeteket. Harmincezernyi ember, több ezer ház, üzlet, intézmény, neves és névtelen hely, látható és láthatatlan nevezetesség. Egy-egy nagyobb házmonstrumában nagyközségnyi ember él, akiknek mind-mind egyenkénti élete is kész regény.
Bolond, aki teljességre tör, és én nem vagyok bolond, vagy ha mégis, hát másként. Dehogyis lehet itt mindent megírni, meg se próbálom; szemezgetek csupán, csak arról referálok, ami elém bukkan, amibe belebotlok, vagy amit az orrom alá dugnak barátaim, akikből - hál istennek - bőségesen el vagyok látva itt.
Felírom az elém kerülő dolgokat csak, mint felírónő ősöm, nagyanyám testvére, Lonci néni, a Britannia söntésének koronázatlan királynője, felírom mindazt, ami elém kerül. Ami ma nem jött elő, benn maradt a hűtőben, konyhában, azt ma nem regisztrálom. Majd legközelebb." (Bächer Iván)