Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Budapest

Bächer Iván, Révész Tamás - Budapest könyv értékelése:

Nem kapható
2850 Ft
- 23%
Kedvezmény: 655 Ft | +109p

Utolsó ár:

2195 Ft
Egységár: 2 195 Ft/db
Hökkenve nézünk: ez lenne Budapest? Ez lenne a mi városunk? Ez a befejezetlen, tökéletlen, aránytalan, sebekkel borított, fáradt, szomorú, szegény? És bólintunk is rá azonnal: ez bizony. Ez a kész, egész, harmonikus, egészséges, lüktető, fiatal, gazdag. Mert - ez süt a fekete-fehér fotókról - Budapest is-is város. Szép is és csúnya is, hivalkodó is és szerény is. Dúsgazdag és koldusbotra jutott, ezeréves és idegenül új, rendbe szedett és menthetetlenül tönkretett, dinamikusan feltörő és már csak nyomokban élő... Révész Tamás albuma mindenkinek ajánlható, aki a városból nemcsak a közhelyekre kíváncsi, aki torkig van a képeslapok irreális kékjeivel és sárgáival.
Tulajdonságok
Szerző Bächer Iván; Révész Tamás
Oldalszám 144
Kötés cérnafűzött kötött, védőborítóval
Nyelv magyar; angol; német; fra
Év 2003
Méret 130 x 130 x 13
Súly 220

Budapest könyv kiadója: Herald Kiadó

Vélemények a(z) Budapest könyvről

A legjobb barátom

A legjobb barátom minden idők egyik legeredetibb, legmulatságosabb és legsikeresebb albumsorozatának új kötete. Magyarországon egyidőben jelenik meg a Szeretlek című képeskönyvvel, amely a szoptatás szépségeit tárja elénk.
Vicky Ceelen, a kivételesen eredeti fotós ebben a kötetében a szeretet optikáján át párban mutatja be a sokszor meghökkentően hasonló kutya- és embergyerekeket.