Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

Klétka

Bächer Iván - KLÉTKA könyv értékelése:

Nem kapható
1804 Ft
- 23%
Kedvezmény: 414 Ft | +69p

Utolsó ár:

1390 Ft
Egységár: 1 390 Ft/db
A könyv az író majd egy évtizede elkezdett, folytatásos családregényének negyedik kötete, amelyben megint csak történnek a dolgok. A Gold családban. A Gold családdal. A nyolcvanas-kilencvenes évek Magyarországán. Mindenféle dolgok. Szomorúak és vidámak. Itt főleg szomorúak. Történnek, megtörténnek, véget érnek. Aztán kezdődnek mások. Ahogyan az már csak lenni szokott. A szerelemben. Az életben. És a halálban.
Tulajdonságok
Szerző BACHER IVÁN
Súly 0

KLÉTKA könyv kiadója: ULPIUS-HÁZ KFT.

Vélemények a(z) KLÉTKA könyvről

Megyek Budára

"Mindent a végtelenségig lehet írni, minden kimeríthetetlen: egy csokor virág és egy hatalmas ország, egy szál ember és egy metropolis; mindről egyként lehet írni három kötetes trilógiát és egy flekkes szösszenést.
Újlipótváros jelene és históriája is csak - bocsánat a lopott hasonlatért - egy ilyen feneketlen kút, amelyből az idők végeztéig lehet meregetni a történeteket. Harmincezernyi ember, több ezer ház, üzlet, intézmény, neves és névtelen hely, látható és láthatatlan nevezetesség. Egy-egy nagyobb házmonstrumában nagyközségnyi ember él, akiknek mind-mind egyenkénti élete is kész regény.
Bolond, aki teljességre tör, és én nem vagyok bolond, vagy ha mégis, hát másként. Dehogyis lehet itt mindent megírni, meg se próbálom; szemezgetek csupán, csak arról referálok, ami elém bukkan, amibe belebotlok, vagy amit az orrom alá dugnak barátaim, akikből - hál istennek - bőségesen el vagyok látva itt.
Felírom az elém kerülő dolgokat csak, mint felírónő ősöm, nagyanyám testvére, Lonci néni, a Britannia söntésének koronázatlan királynője, felírom mindazt, ami elém kerül. Ami ma nem jött elő, benn maradt a hűtőben, konyhában, azt ma nem regisztrálom. Majd legközelebb." (Bächer Iván)