Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

A Jóga-Szútrák Szíve

B. K. S. Iyengar - A jóga-szútrák szíve könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

4500 Ft
- 23%
Kedvezmény: 1035 Ft | +173p
3465 Ft
Egységár: 3 465 Ft/db
A Jóga-szútrák szíve B. K. S Iyengar utolsó műve, melyben a jóga filozófiai magvát képező Patandzsali-féle Jóga-szútrákat bontja ki egy érett jógi bölcsességével és lényeglátásával. Ezek a tömör és bevilágító szútrák képezik az ősi jógabölcselet alapját, s Iyengar mindegyikhez a mai olvasó számára is közérthető kommentárt fűz. Magyarázataiban feltárja az ősi szöveg gyakorlati vonatkozásait, s bemutatja, hogyan alakítják át a jóga módszerei az ember elméjét, testét és szellemét. E mű kezdő jógázók és tapasztalt oktatók számára egyaránt nélkülözhetetlen segédeszköz. Csodálatos bevezetést nyújt a jóga alapját képező spirituális bölcseletbe, s átfogó és hiteles vezérfonalként szolgál annak megértéséhez. A 2014-ben elhunyt B. K. S Iyengar a modern kor legnagyobb tiszteletnek örvendő jógamestere, aki már életében legendává vált. Tanítása és gyakorlata óriási hatást fejtett ki évtizedeken keresztül - olyannyira, hogy sokak szemében ő az a személy, aki elhozta a jógát nyugatra.
Tulajdonságok
Oldalszám 280
Szerző B. K. S. Iyengar
Hosszú név A jóga-szútrák szíve
Kötés kemény kötés
Szállítási idő 1-1
Év 2014
Súly 0

A jóga-szútrák szíve könyv kiadója: Saxum Kiadó

Vélemények a(z) A jóga-szútrák szíve könyvről

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt. Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel. Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.