Kapcsolat: +36.70.252.6866 | kapcsolat@konyvkapu.hu

A Fittség Mértéke Mint A Megbetegedések Rizikóját Befolyásoló Tényező

A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező könyv értékelése:

Raktáron

Várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

2940 Ft
- 24%
Kedvezmény: 703 Ft | +111p
2237 Ft
Egységár: 2 237 Ft/db
Ez a válogatás a mozgásszegény életmóddal összefüggő, súlyos károkat okozó hazai népbetegségek és a fizikai fittség kapcsolatával foglalkozik. Két olyan rendezvény előadásait foglalja össze, amelyek a Magyar Tudományos Akadémia falai között zajlottak. A hazai klinikusok és alapkutatók legkiválóbbjai mondták el véleményüket, prominens tudományos társaságok sorakoztak fel résztvevőként a Magyar Sporttudományi Társaság mellé, demonstrálva a téma interdiszciplináris jelentőségét és fontosságát. Az előadások tényszerűen rámutatnak a romló fizikai állapot mint kóroki tényező szerepére, hogy a mozgás jól alkalmazható - akár orvos által felírható - gyógyszer. Bármilyen életkorban, bármilyen „mozgáshiány-betegség” esetén érdemes elkezdeni a rendszeres, személyre szabott mozgást. Ha ez a gondolat többünkben tudatosul, már nem hiába adtuk közre tudóstársaink tanulmányait.
Tulajdonságok
Oldalszám 180
Hosszú név A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező
Kötés papír / puha kötés
Szállítási idő 5-7
Év 2012
Súly 0

A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező könyv kiadója: Akadémiai Kiadó

Vélemények a(z) A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező könyvről

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt. Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel. Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.